Okcategoryrad

Du kan inte gifta dig

Vilka egenskaper ska en flicka ha för att vilja gifta sig med henne? Varför är det så svårt för vissa män att hitta en livspartner för sig själva? Är det sant att frågetecknen i början av artikeln fångar uppmärksamhet? Låt oss försöka belysa dessa mysterier.

Man tror att du och jag behandlar familje- och äktenskapsproblem på olika sätt. Som om du börjar mentalt öva ett bröllop som barn. Och vi hoppas i hemlighet att bröllopet snart kommer att avbrytas helt, som hände med underhållsbidraget (sluta – eller måste du fortfarande betala?). Trots kvinnors ofta klagomål är de alltid redo att gå nerför gången, och alla skurkar runt leder inte – situationen för kvinnors privata klagomål leder de dock inte. Det är svårare för en man att hitta en kompis än en kvinna..

När en kvinna når puberteten har hon redan en bild av sin framtida make i huvudet. I vilken utsträckning den är skild från verkligheten är en separat fråga. Men den här bilden är åtminstone KLAR: mannen måste vara a) utbildad, b) blond, c) med glasögon och så vidare i alla bokstäver i alfabetet. Och vad ligger i människors huvud? Solid abstraktioner: en fru ska INTE vara en promenad, svartsjuk, icke-kvick, enbenta …

Män är dömda att dyka in i avgrunden av nya relationer, styrda av en exakt, vag beskrivning av vad de letar efter..

Det är nästan omöjligt att skapa ett tydligt porträtt med negativ. Därför är män dömda att dyka in i avgrunden av nya relationer, styrda av en felaktig, vag beskrivning av vad de fortfarande letar efter. Av samma anledning är de ofta besvikna över sina utvalda: de vet först inte exakt vad de vill ha..

Å ena sidan är detta sorgligt. Eftersom det gör livet svårt för oss. Å andra sidan är det bekvämt. Det är lättare för dig! För att en man ska kunna betrakta dig som en ideal fru har du INTE några egenskaper.

Män behöver det inte

Även om dessa egenskaper kan tyckas positiva för dig, kommer en man, om han hittar dem hos dig, troligen att bestämma att du inte är hans barnbarns framtida mormor. Och det är inte värt att ta dig i äktenskap.

Villighet att gå till världens ändar

I huvudet på någon man, bara om han inte är en siamesisk tvilling (i det här fallet i två huvuden) uppstår tanken: varför inte ge upp allt och åka spårvagn. Eller: åka till Tahiti för att måla de infödda. Ibland har vi till och med dumhet att dela tankar med våra flickvänner. Naiva kandidater för fruar tror att man som svar på den här gärna borde gnälla: ”Vad du än bestämmer, min kära, jag är med dig!” Detta är fel svar. Det är naturligtvis trevligt att veta att det finns tjejer i världen som är redo att avvisa tröst för oss och trampa på sunt förnuft. Men vi gifter oss vanligtvis inte med dem. Och på personer som är praktiska och saknar illusioner, som svarar: ”Går du ur tankarna?! Vad kommer vi att leva på? »Det är mer logiskt att associera livet med en kvinna som, även om hon tänker ner på jorden, inte kommer att fly från hemmet med en risritare, föremål för en momentan impuls.

Sexuell underkastelse

Vi har inte för avsikt att gifta oss med en docka i livsstorlek som vet hur man ska skulptera klimpar. En kvinnas beredskap att ha sex när som helst på dygnet och i alla tillstånd är ett alarmerande tecken. Sex bör ske enligt ömsesidig önskan, bara i det här fallet kommer det att vara möjligt att engagera sig i det i flera år.

Total tillit

Endast dess fullständiga frånvaro kan vara värre än allödande svartsjuka. ”För att jag senast träffade henne för hundra år sedan, när hon arbetade där, när hon arbetade där”, är det inte värt att svara ”bestäm själv”. Även gnugga knivarna spetsigt. En kvinna som kan gifta sig måste kunna försvara sin lycka. Hon kommer inte att dölja förbittring, hämnd, tyst uthärda, men viktigast av allt kommer hon inte att blunda för problemet. Eftersom totalt förtroende inte existerar – det här är en vacker eufemism för likgiltighet, vilket är oacceptabelt mellan makar..

Evig missnöje

Om gnäljen ersätter en kvinna för allt annat – söker arbete, längtar efter självförbättring – är detta ett säkert tecken på att du inte ska gifta dig med henne. Dessutom är missnöje med inte bara en man utan också med sig själv farligt. Vi är redo att stödja dig och låna en axel. Du måste räkna ut den här axeln själv. Och om allt du gör är att du klagar på livet, dina chefer, din mamma, dina vänner, du försöker inte ändra något, så kommer inget att bli av det. För att vara man är fortfarande okej, men knappast någon vill kombinera detta med ansvaret för en krishanterare.

Du vet inte själv hur du ska behaga dig.?

Själv ogillar

Jag kunde bara inte hitta en bättre eufemism för den monströsa (i grammatisk mening) frasen ”inte för vana att onanera.” Kanske den här sanningen är lite mer bitter än resten, men ja – män gillar inte att röra med anorgasmiker och kvinnor som är generade att utforska sina kroppar. Du vet inte själv hur du ska behaga dig. Kommer inte att? Då är det osannolikt att vårt förhållande håller länge. Ibland är det trevligt att känna sig som Indiana Jones och leta efter Crystal Delight och Golden Orgasm. Men om det inte finns någon orgasm som det är, och du inte träffade något där för att föra det närmare, så är det skräp. Relationer kommer att ge obehag för både mig och dig. Vilket bröllop här …

Jämnmod

Män dricker ofta. Lite mindre ofta – de dricker med måtta. Det skulle vara bra att veta i förväg hur jag kommer att bete mig efter att ha gått igenom en fullsatt fest. Men oavsett vad jag börjar göra: att sjunga låtar av ”Leningrad” i karaoke till ABBA: s musik, slåss eller somna på toaletten, gömma sig bakom ägarens hund – du behöver inte stänga ögonen. En avslappnad vän som har ett rykte som sin egen käraare än min kan vara orolig. Den framtida frun är det inte. För för henne är det inte ”jag är skamlig”, utan det är ”jag skämmer bort oss.” Men jag borde inte kasta ett tantrum offentligt. Du måste antingen försöka förhindra situationen eller ordna mig att dra ut nästa morgon hemma. Hustrun, som en bra chef, berömmer alltid offentligt och skäller ut – öga mot öga.

Överdriven medkänsla

Frågan ”älskar du mig fortfarande?” är en av de tre saker som en man vill, om möjligt, aldrig höra från en kvinna. Dessutom från härdaren av härden. Frågor som detta (”tyckte du inte om det?”, ”Varför är du så ledsen idag?”, ”Var det gott?”) Ge dig en avslappnad medresenär. En potentiell fru behöver inte fråga något liknande. Hon kan läsa känslor genom glansen i ögonbrynen och gluteusmusklerna. Och hon vet tydligt: ​​hennes mans tystnad är ännu inte en signal om att något har hänt honom. Det är bara så att män ibland gillar att vara tysta..

Brist på hobbyer

Till och med den mest tålmodiga av oss kan inte svara på frågan ”är du snart?” mer än fem gånger om dagen. Och om du ringer till din följeslagare oftare finns det en chans att han ändrar sig om att vara din följeslagare och vill vara någon annan. Att lösa sig i föremålet för fastsättning är naturligtvis fantastiskt. Ibland är vi själva inte ovilliga att ta en semester ”i kärlek” och dyka långt in i ett nytt förhållande. ”Kom snart!”, ”Kom snart!”, ”Kom snart!” och ”ja, var är du?” Enkelt uttryckt bör en kvinna för att kunna sysselsätta sig med något innehålla en relation. Då blir det lättare för henne att motsätta sig något mot ett vakuum, det kommer oundvikligen att ersätta att bli kär och oavbrutet sex. Vilken typ av hobby det kommer att handla med vänner, yoga eller stoppa leksaker med navelfilt – är inte så viktigt. Huvudsaken är att mannen inte snurrar varje gång telefonen ringer och inte letar efter ett icke-moder rim till frågan ”var är du?” Och då blir vi alla glada.

Hur man blir brud

För några år sedan i Amerika publicerades en bok som omedelbart blev en bästsäljare: Varför gifter sig män med vissa kvinnor och andra – ”Varför gifter män sig med kvinnor, men inte andra.” Dess författare, affärsman och sociolog John Molloy frågade hundratals par om hur och varför de bestämde sig för att legalisera förhållandet..

Analyserade svaren drog författaren slutsatsen att kvinnor som framgångsrikt gifter sig:

  1. De vill uppriktigt ha det här, och om deras man inte visar sig vara redo över tiden, bryter de av dessa relationer och letar efter en ny, mer lämplig för äktenskap..
  2. Slösa inte tid på vad han kallar ogifta män – män som inte är lämpliga för äktenskap (klassificering bifogad).
  3. De följer figuren – enligt statistik har en tjej med normal vikt fler chanser att gifta sig i tid än en fet och klumpig. Även om det ofta finns undantag.
  4. Framtida brudar tvekar inte att berätta för en man vad de vill – i det här fallet att de vill gifta sig. Enligt statistik, en man oftast drivs till äktenskap av en kvinna, tvätta inte så här.

Huvudidén i boken: kvinnor som söker ett framgångsrikt äktenskap älskar som regel mer själva än en man, oavsett hur idealisk han är..