Okcategoryrad

Jag vill ha det, och det är det! Grunderna i utomhussex sommar

Det viktigaste är att inte glömma lagar, hygien och insekter!

Sommar, semester, varma kvällar och heta länder, havets ljud och ljusa solnedgångar – allt detta ger dig ett romantiskt humör och tar dig till toppen av dina tankar. Att älska med din partner utanför hemmet är ett utmärkt sätt att diversifiera ditt intima liv och uppdatera din sexuella upplevelse. Men hemligheterna för centrumet för familj och sexundervisning berättar hur man inte kan göra allt till en boll av problem..

Lyda lagen

Det finns ingen artikel i rysk lag som på något sätt förbjuder sex på offentliga platser, vare sig det är en strand eller ett parkområde. Men det betyder inte att du inte kommer att hållas ansvarig om du inte försöker upprätthålla rätt konspiration. För sex utanför ditt hem, förutsatt att ditt yrke avslöjas av vanliga medborgare eller brottsbekämpande tjänstemän, får du böter för brott mot den allmänna ordningen (betala högst 1,5 tusen) eller administrativ fängelse i upp till 15 dagar. Så med lagen, även om det inte förbjuder något specifikt, måste du fortfarande vara försiktig.

Förresten, att ha sex i din egen bil, om det är på parkeringen, motsvarar också att ha sex på en allmän plats. Utomlands är det farligare att förbjuda sex över offentliga gränser. I Spanien, på den berömda orten Tossa de Maar, för sex på stranden, har den föreskrivna böten nått 75 tusen euro – ett rekordbelopp i hela Europa. I Grekland, för sex på en offentlig plats, kan du till och med hamna i fängelse i upp till två år. I Thailand skulle det sägas, världens sexhuvudstad, sex på offentliga platser är också under det strängaste. Så om du fortfarande vill experimentera, måste du svettas mycket på jakt efter en plats som glömts av människor, och läs också noggrant lagstiftningen i staten på vars territorium du bestämde dig för att älska.

Var smart om allt

Valet av plats bör närmas med hänsyn inte bara till lagligheten i allt du ska göra, utan också med publicitet för komfort. Tänk noga innan du har sex på sanden – kommer på känsliga slemhinnor, dess korn kan orsaka mycket besvär, från obehag till mekanisk skada, vilket garanterat gör kroppen mer sårbar för infektioner. Sex i havet eller sjön är inte heller en bra idé, eftersom vatten har sin egen ”mikroflora”, vilket aggressivt kan påverka din.

Kom ihåg de viktiga små sakerna

En myggspray, en filt som kan läggas på gräset, marken eller sanden är något som folk vanligtvis inte glömmer när de går ut på landsbygden. Men om ditt mål inte bara är en picknick utan också en het kärleksavsnitt, finns det några fler saker att ta hand om. Till exempel om antiseptika. Eftersom händerna som vidrör könsorganen alltid måste vara så rena som möjligt, och att tvätta dem i flod- eller havsvatten rensar inte bara huden från bakterier utan ger också tusen rumskamrater till dem. Du bör inte glömma kondomer och våtservetter. Smörjmedel vid denna firande av livet kommer inte att vara överflödigt. Förresten, det finns i reseförpackningar så att du inte behöver ta med dig ett rör av imponerande storlek. Det är bättre att välja ett paket med pump, detta kommer att begränsa smörjmedlets kontakt med händerna och miljön, vilket innebär att du kan garantera dess ”sterilitet”.