Okcategoryrad

Bekväm men inte älskad: hur man inte blir en städerska för män

4 steg som din man önskar igen.

Hon verkade för honom den ideala kvinnan: hon var tillgiven, klok, gjorde inte skandaler, log. Han flög till henne som på vingar och hon lyssnade på honom med öppen mun och var rädd för att infoga ett ord. Då var han sen för ett par ett par gånger, för han hade tjänat pengar eller var tvungen att gå till sin mor – han kom inte ihåg det längre. Hon väntade på honom i 1,5 timmar vid ett bord i en restaurang och log sedan igen, var söt och vänlig.

Han slutade ringa ut henne på datum och började bara anlända vid en lämplig tidpunkt. På hennes födelsedag däckade hon bordet, köpte sitt favoritvin och han var 2 timmar försenad, presenterade en bukett och en mjuk leksak som köpts i en närliggande butik och uppgav att han inte var hungrig, för han bowlade med vänner med.

Då skulle jag vilja skriva ”År gått …”, men det är osannolikt att ett sådant förhållande har ett positivt utvecklingsscenario. Även om de gifter sig kommer hon att bli kock, barnflicka, handledare och städare allt rullat in i en, och hennes man kommer att undvika hennes kyssar och komma hem efter midnatt. Men troligtvis kommer hon att vänta i flera år på sin älskade dag och natt, och hans besök kommer att vara sällsynta och korta. Varför hände det här? När allt kommer omkring gjorde hon ”allt rätt” – hon ordnade inte hysteri, var vänlig, belastade henne inte med sina problem …

Vår expert kommer att avslöja hemligheten med hur: från en älskad kvinna förvandlas till en ”bekväm”!

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Hur man blir en ”bekväm” kvinna?

Den första vägen är från barndomen

Kom ihåg: ”Skrik inte, spring inte, håll käften, var en bra tjej?” Under åren gnuggade det till: ”Nupi, var flexibel, justera – du är en kvinna!” Så gradvis tas inte ens frågan om hennes önskningar och behov upp. En stark man dyker upp i en kvinnas liv och hon följer honom som en dagislärare. Fångar varje ord som används på möbler, börjar uppfatta det som ett möbel som behövs efter behov.

Det andra sättet är oförmågan att bygga relationer

En framgångsrik man kommer inte att leva med en kvinna, det ger honom obehag. Hans energi och vilja är så stark att han omedvetet kommer att försöka bryta dina gränser och göra honom ”bekväm” för sig själv. Men om du inte lär dig att vara medveten om dina önskningar och förklara dem för att kasta dig i avslag och ogillar dig själv, kommer du att förlora självförtroendet och låta dig ordnas som en bonde på schackbrädet. Vad är nästa steg? Du kommer att bli ointressant och onödig, och mannen lämnar.

Det värsta är att du har en hög risk att upprepa samma scenario i ett nytt förhållande, för du tror att du inte var tillräckligt bra. Men uppoffring och ovillkorlig acceptans av andras villkor leder dig bara till rollen som en ”bekväm” kvinna och hjälper inte att bli lycklig.

Mannen börjar och vinner?

Varför undertrycker män kvinnor så lätt? De känner sina önskningar bra och agerar i enlighet med dem! Varför lyder du och faller in i en bekväm kvinnas slaveri? För att du inte vet hur du ska försvara dina gränser, och när du försöker göra det, istället för att lära honom att höra dig själv.

Det verkar ofta för mina elever att jag först skapar en behaglig atmosfär i ett förhållande och sedan kräver att jag kommer ihåg mig själv och mina önskningar. Men i själva verket är hemligheten till harmoni balans! Din ”bekvämlighet” är grunden för att starta ett förhållande. För en lätt, positiv kvinna ”tänder han” och börjar erövra henne. Samtidigt behöver hon alltid känna sina behov och iaktta personliga gränser..

Som min träningspartner säger den lysande mästaren Alexander Rappoport: ”Förutom det bekväma är det viktigt att vara önskad!” Det är, det räcker inte att vara bara tillgiven, positiv, ge energi, du måste vara den som varje minut i ditt liv strävar efter.

4 steg från ”bekväm” till ”önskad”

Steg 1: Skapa komfort i förhållandet

Lär dig att känna humöret hos en man, jämna ut och kringgå hans rädsla och barriärer. Led klokt genom att ge honom initiativ till att fatta beslut.

Steg 2. Utveckla och förbättra dig själv

Lär dig att kommunicera enkelt och naturligt med olika människor. Förmågan att bygga dina gränser är välutbildad i dialog med okända samtalare. När du väl har lärt dig att säga nej till förfrågningar som strider mot dina intressen, kommer livet att glittra med nya färger.

Steg 3. Arbeta med självförtroende

Detta hjälper dig att känna dig fri att ställa frågor och komplimang, och kommer att lära dig att uppfatta andras åsikter genom prismen av dina egna värderingar..

Steg 4. Undertryck inte din personlighet!

Ja, en kvinna bör ledas i ett förhållande med en framgångsrik man, men hon förstår hur man uppnår sina mål tack vare hennes personlighetsdrag..

Kom ihåg att en framgångsrik man måste ta hand om sin älskade kvinna varje dag! Han behöver en partner som vet hur man känner, som kommer att vara unik, uppfyllt, hel och kunna sätta värmen i ett förhållande. Och ju fler aspekter en man öppnar i henne, desto mer ”trofévärde” kommer hon att få i hans ögon!