Okcategoryrad

Vad ska jag göra om en kille slutar vara uppmärksam på dig

Den bittra sanningen om hur man beter sig i en sådan situation.

Redaktionen för Wday.ru fick ett brev från en läsare. Flickan befann sig i en svår men bekant situation för var och en av oss. Den unge mannen drog sig tillbaka och slutade uppmärksamma henne som tidigare.

Jag träffade en kille på universitetet. Vi började gå, pratade varje dag, såg varandra, kallade till möten, väntade ständigt. Som ett resultat började de träffas. Nu ser vi varandra en gång varannan vecka 10. Jag slutade vara uppmärksam. Han säger att vi tar en promenad, till slut skriver han inte eller ringer. Jag vet inte vad jag ska göra. Bryta upp eller prata med honom? ” – frågar Oksana från Chelyabinsk.

Vad är rätt sätt att agera under omständigheterna? Hur kan man bevara både förhållandet och din egen värdighet? Frågorna är inte enkla, men vi bad om hjälp från vår expert inom relationer.

Olga Krainova

Författare, relationskonsult, TV-presentatör, grundare av Good Wife-familjens träningscenter. Författaren till utbildningsprogram, speciellt för att hjälpa kvinnor att lösa familjeproblem och unga flickor som är

Du gillar förmodligen den här mannen, och du är redo att hitta en miljon ursäkter för honom, varför han inte är med dig, varför han inte ringer. Han är mycket upptagen, han har problem på jobbet, han är trött. Men tro mig, de kvinnor som tittar på män utan rosafärgade glasögon, utan illusioner, spenderar inte det på olämpliga män är lyckligare i livet..

En man ringer inte för att han inte verkligen behöver dig, och det är bättre att förstå detta nu, och inte efter några år av ett icke-bindande förhållande.

När en man inte ringer, men verkar som om ingenting hade hänt, uppskattar han dig inte. Om han lovar att umgås med dig och stör mötet är du inte en del av hans intressekrets. Mannen ringer inte för att han inte vill, för han är inte intresserad av ett förhållande med dig. Och det är inte ditt fel, det är bara inte din man.

Det finns inga hinder för en kille som är kär. Han kommer, han kommer att hitta tid och möjlighet att träffa dig och ringa dig. Och en man som inte älskar dig kommer att hitta en miljon skäl att inte göra det..

Var är den här mannen när du mår dåligt, när du behöver hjälp och stöd? Är han bredvid dig? Eller mycket upptagen igen? Om han inte är där är det inte din person..

Spara tid. Slösa inte bort det på en man som inte ringer till dig och inte vill träffa dig. Håll dig inte vid ett hopplöst förhållande. Se sig om. Kanske finns det en annan person bredvid dig som ringer dig bara för att höra din röst, och han kommer i 5 minuter bara för att träffa dig. Och om det inte finns någon sådan person ännu, utvidga din sociala krets och intressekrets, fyll ditt liv med händelser och inte ett meningslöst väntande på ett telefonsamtal, och då kommer kärleken säkert att komma in i ditt liv.