Okcategoryrad

Gift pappa: vad den stora åldersskillnaden handlar om

9, 15, 19, 17, 25, 30, 35 – åldersskillnaden kan vara ännu större. Men det är dessa siffror som oftast finns hos par. Kanske kommer numerologi att svara på frågan varför exakt dessa siffror. Livscoach Kira Feklisova undersöker alla fördelar och nackdelar med ett sådant förhållande. receptfritt potensmedel

Start

De träffades på semester och köpte en glass. Hon beställde pistasch och choklad, han beställde choklad och pistasch. Hon hade ingen förändring. Säljaren har förändring. Och han bestämde sig för att behandla en vacker ung tjej med glass. Hon gillade hans faderliga oro. Han kände sig 15 år yngre och bekanta fortsatte …

Det här är hur dessa berättelser börjar. En vuxen hjälper en man till en tjej när hon minst förväntar sig det. Hon berörs av vården, såväl som främlingens tapperhet och artighet. Och ett förhållande sluts mellan dem. Som regel långsiktig. När allt kommer omkring har en vuxen man en stor erfarenhet av att kommunicera med kvinnor. Och han känner till alla svaga punkter – när är det bästa tiden att ringa för att göra intryck, vid vilken tidpunkt man ska massera axlarna för att slappna av och slappna av ”tillgången till kroppen”, hur man lugnar ner henne i PMS, när man kan gå vidare till mer avgörande handlingar.

Grundläggande relationsmodell

Sådana relationer baseras som regel på flickans motvilja mot sin far i barndomen. Han var antingen inte där, eller så tog han inte hänsyn till sin dotter och avfärdade henne som en fluga. Ur psykologins synvinkel är det fadern som symboliserar flickans idealiska man. Och det är ingen hemlighet att alla tjejer mellan 3 och 5 år drömmer om att gifta sig med sin pappa när de växer upp. Och om pappa tar det bra, bryr sig och vårdar sin dotter och kallar henne ”min prinsessa”, så övergår denna önskan över tiden. Och flickan byter till sina kamrater. Men om pappa inte accepterar sin lilla dotters kärlek, förblir denna önskan ouppfylld. Och som vuxen börjar flickan spela detta program med en man som är mycket äldre än henne och försöker komma ikapp och fylla det gapande hålet..

Flicka till hög ålder

Ett av de obehagliga ögonblicken i ett sådant förhållande är att du måste agera i samma tjejs roll under större delen av ditt liv. Det vill säga att se med beundran på den här personen, vara beroende av honom, be hans råd, hans man, hans åsikt. Det finns en chans att äktenskapet blir barnlöst, eftersom moderna män ofta har problem med fertilitet. Speciellt för dem som redan är åldrade. Och även om ett barn föds måste du fortfarande vara mamma. Det är hans åsikt, inte hans moderinstinkt. Du kommer aldrig att bli en vuxen kvinna. Om han behövde en sådan kvinna, skulle han ha valt henne, och inte du. Flickor straffas lätt, kritiseras och berövas sin glass, klänningar och godis. Spela just scenerna där fadern ignorerar sin dotter och öka din smärta och ditt beroende av honom. Så vad händer om flickan redan är 35. Han är 50. Han levde längre och vet bättre hur man gör det.

Kritik

Även om hon inte var i början av ditt förhållande, kommer hon fortfarande att visas efter ett år. Tyst och diskret, under påskyndande av att ta hand om dig och din familj. Flickor väljs för att kritisera och utbilda. ”Visa mig din dagbok. Återigen en topp tre i matematik! Du vet inte hur du ska spendera pengar och hantera din familjebudget alls! »Det spelar ingen roll hur bra du är i någonting – engelska, management, skrivande, talande eller kommunikationsförmåga. En vuxen man kommer att vara rädd för att förlora dig. När allt kommer omkring tenderar flickor att växa upp, ta examen från skolan och gå in i vuxenlivet. Därför kommer det viktigaste instrumentet för hans inflytande att vara just kritik. Det är möjligt att exakt dina styrkor. Han själv är inte perfekt och är väl medveten om sina svagheter. Nu är det viktigt att du ser din ofullkomlighet. Och vi var glada att han valde dig, så ofullkomlig …

Energi balans

Det är inte svårt att gissa vem som kommer att vara källan till energi och glädje här. Den som har mer av det. Den som är yngre och vet hur man njuter av livet och vanliga saker. Denna färdighet försvinner med åldern. Endast tjejerna är glada att de köpte glass, gav dem en cykeltur, visade soluppgången på taket. Vuxna kvinnor värdesätter mycket olika saker. Det är därför flickor-energiserare är så lockade av män, som är över … Det är nästan som en elixir av energi och evigt liv. Vad får en tjej till följd av energiutbyte? Stabilitet, jordning, värme och vård. Vilket är mycket värdefullt för dem som ständigt befinner sig i molnen. Det viktigaste är att inte glömma hur man drömmer och inte ge upp dina idéer. Detta är en av riskerna med att ”jorda” med en gammal man. Så att du inte flyger långt och tränar dina flygfärdigheter inte högre än grannens staket, blir du ”klippta vingar”, devalverar dina steg och åtaganden. Så din extra energi kommer inte att förbrukas, vilket är nödvändigt för en man. Och chanserna att du äntligen möter din hjord och flyger bort från boet kommer också att vara små..

Du bör inte förvänta dig att han kommer att förändras, föryngra i själen eller sluta kritisera dig. Hoppas inte att han kommer att dö och lämna dig en förmögenhet om han är en rik ålder. Modern medicin utvecklas. Och du är energigivaren i förhållandet. Detta innebär att konsumtionen av vitalitet och energi ligger hos dig. Vem som kommer att överleva vem är en stor fråga.

Ska du ingå ett sådant förhållande? Att träna pappa-dotterförhållandet som du saknade i barndomen – ja. För att bygga långsiktiga relationer – nej. Du kommer inte att skapa en familjens idyll och du kommer att förlora år av ditt liv. Varje förhållande är bra eftersom det är erfarenhet och utbyte av kunskap och energi. Den ideala partnern kommer inte omedelbart. Därför är det mycket möjligt att för att få inre integritet måste du vara med en äldre man än dig, att känna dig som en liten flicka i sina stora och starka armar. Eller så kan du gå åt andra hållet och ersätta detta drama med ett besök hos en psykolog. Arbeta igenom allt virtuellt och skydda din själ och din kropp från plåga.