Okcategoryrad

9 saker lyckliga par försöker göra varje morgon

Det finns inget svårt med dem, men de stärker verkligen relationen. Prova själv.

De försöker stå upp samtidigt

Arbetsscheman överensstämmer inte och man behöver stå upp klockan 9 på morgonen, och den andra fungerar mest på natten, det vill säga det är ingen mening att synkronisera uppgången. Det kommer definitivt inte att gynna någon av er. Notera dock. Att dela uppvaknande kan stärka bandet mellan kapitel. När allt kommer omkring, sedan morgonen har ni gjort något tillsammans.

Le till varandra

Oavsett om du stod upp på höger fot eller inte, till och med ett flyktigt leende kommer att märkbart glädja din partner och kanske till och med ladda dig med positiva känslor under hela dagen. Du vill visa honom att du bryr dig om honom.?

Glöm inte ömhet

Det kan vara en kram innan du går ut ur sängen, eller en lätt kyss som säger god morgon. Det är dessa värdefulla minuter på morgonen som sätter tonen för nästa dag..

Stöta inte på telefonen direkt

Tro mig, du kommer att ha mer än ett tillfälle att göra detta under dagen. Nyheter eller sociala nätverk kommer inte att springa iväg, men du har bara en själsfrände på kvällen. Så lägg din enhet åt sidan och ägna lite uppmärksamhet åt varandra. Du kan se vad du ska göra i meningen ovan.

Börja dagen med skämt

Lite skratt har inte stoppat någon än. Speciellt på morgonen när du ställer in hela dagen. Så låt dig själv, även under de första minuterna av uppvaknandet, vara oseriös och glad mot din partner..

Titta i varandras ögon

Morgnar är olika för alla, och ibland bråttom märker vi vår själsfrände. Och det finns så mycket att missa. Gör det till en vana att ge din partner minst ett par sekunder, även om det är ögonkontakt, men det borde vara.

Dela oro på morgonen

När det finns två personer, varför inte den ena laga frukost och väcka barnen, och den andra ska gå en promenad med hunden och samtidigt ta ut papperskorgen? Det är precis vad lyckliga par gör. När du delar ansvar kommer du definitivt inte att kränkas av din själsfrände för hennes likgiltighet. Och förolämpningar, som du vet, använder inte lycka i relationer..

Njut av en delad frukost

Detta kan vara en fullständig måltid, till exempel en varm omelett eller gröt, eller bara en kopp kaffe eller te. Ta minst 10-15 minuter att prata lite på morgonen eller utbyta några skämt. Här kommer en sådan liten ritual att stärka ditt band betydligt..

Kyssa varandra adjö

En adjöskyss är lika viktig som en välkomstkyss. Och det behöver inte vara som de bästa romantiska filmerna. En enkel smack på kinden eller pannan kommer också att ge dig energi och uppmuntra dig..